Sini

Olen Sini Huhtala, alunperin Alastarolta kotoisin oleva, nykyään Haminan Kolsilassa asuva yrittäjä. Yritykseni Liikuntapalvelut Sini Huhtala on perustettu 2008 ja alkuun palkkatyön ohella työskenneltyäni  siirryin 1.3.2017 päätoimiseksi yrittäjäksi.

Koulutukseltani olen Hevostenhoitaja (1997), Lähihoitaja (2004), Fysioterapeutti AMK (2012), Hevoshieroja (2013) ja viimeisimpänä Fysioterapeutti YAMK (2018) hyvinvointiteknologian koulutuksesta. Osallistun aktiivisesti lisäkoulutuksiin, joita onkin kertynyt niin liikunnan, kuin terveyspalveluiden ja kuntoutuksenkin alalta melkoinen määrä. Tällä hetkellä menossa ovat Urheilufysioterapian erikoistumisopinnot.

Kotona Kolsilan Heinämäessä minulla on neljän hevosen talli, lisäksi naapuritallissa on kasvamassa puoliksi omistamani 2018 syntynyt tammavarsa Lyytijustiina, josta odotetaan tulevaisuuden juoksijaa. Tyttäreni Elsan kanssa meillä on myös kolme kissaa: Monni, Morris ja Laila. Lähellä sydäntäni on myös liikunta, erityisesti pitempien matkojen juoksu. Miesystäväni Tommi Takanen on skeet-maajoukkueampuja, jonka päätavoitteena on Tokion olympialaiset 2020.

Pidän työstäni ja teen sitä suurella sydämellä. Tavoitteenani on hokkuspokkustemppujen sijaan auttaa asiakkaitani löytämään oikeat valinnat, joilla haasteista selvitään eteenpäin. Valtteinani ovat joustavuus, yksilöllisyys sekä yksilön kokonaisvaltainen huomiointi.