Sini

Olen Sini Huhtala, alun perin Alastarolta kotoisin oleva, nykyään Haminan Kolsilassa asuva yrittäjä. Yritykseni Liikuntapalvelut Sini Huhtala on perustettu 2008 ja alkuun palkkatyön ohella työskenneltyäni siirryin 1.3.2017 päätoimiseksi yrittäjäksi.

Koulutukseltani olen Hevostenhoitaja (1997), Lähihoitaja (2004), Fysioterapeutti AMK (2012), Hevoshieroja (2013) sekä Fysioterapeutti YAMK (2018) hyvinvointiteknologian koulutuksesta. Olen myös suorittanut Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (2019). Osallistun aktiivisesti lisäkoulutuksiin, joita onkin kertynyt niin liikunnan, kuin terveyspalveluiden ja kuntoutuksenkin alalta melkoinen määrä. Viimeisin suurempi loppuun saatettu täydennyskoulutuskokonaisuus oli urheilufysioterapiaan erikoistuneen osaajan opinnot LAB Ammattikorkeakoulussa ja nyt työn alla on Integroitujen hyvinvointipalvelujen kehittäjän ja johtajan YAMK-opinnot niin ikään LAB:ssa. Minulle on myönnetty 2022 urheilufysioterapeutin sertifiointi ja sen myötä oikeus  käyttää nimikettä Urheilufysioterapeutti (sert.).

Kotona Kolsilan Heinämäessä minulla on neljän hevosen talli, lisäksi naapuritallissa asustaa puoliksi omistamani 2018 syntynyt suomenhevostamma Lyytijustiina, joka on kantavana oriista Kihisee sekä kolmasosaltaan omistamani 2019 syntynyt ruuna Uppenbar jolla tavoitteena on tulevaisuus ravihevosena. Tyttäreni Elsan kanssa meillä on myös kolme kissaa: Monni, Morris ja Laila. Lähellä sydäntäni on myös liikunta, erityisesti pitempien matkojen juoksu. Miesystäväni Tommi Takanen on skeet-maajoukkueampuja, jonka päätavoitteena on Pariisin olympialaiset 2024.

Pidän työstäni ja teen sitä suurella sydämellä. Tavoitteenani on hokkuspokkustemppujen sijaan auttaa asiakkaitani löytämään oikeat tavat toimia, joilla haasteista selvitään eteenpäin. Valtteinani ovat joustavuus, yksilöllisyys sekä asiakkaan kokonaisvaltainen huomiointi.