Juoksukoulu

Juoksukoulut Haminassa

Haminan juoksukouluryhmät syksyn osalta ovat startanneet 6.9 ja jatkuvat 8.11 asti.

Keväälle on suunnitteilla Haminaan avoimet ryhmät alkavaksi maaliskuussa 2022.

Mikäli sinulla on oma porukka jo kasassa niin ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.


Syksyn juoksukouluryhmät alkavat 6.9, tervetuloa mukaan!

Ohjelmassa yhteensä 10 yhteistreeniä ajalla 6.9-8.11.2021 (6.9, 13.9, 20.9, 27.9, 4.10, 11.10, 18.10, 25.10, 1.11 ja 8.11), harjoitusohjelma koko jakson ajalle sekä Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa ajatuksia, keskustella sekä kysyä juoksuharjoitteluun liittyviä asioita. Valmentajana toimii Sini Huhtala.

Ryhmä 1/ ”Sohvaperunat 2” maanantaisin klo 18-19 Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, jos ajatus kilometrin juoksemisesta tuntuu tiukalta. Aloitetaan siis ihan alkeista ja lähdetään kohottamaan kuntoa hyvässä porukassa. Ohjelmassa tekniikkavinkkejä, koordinaatioharjoitteita sekä nousujohteista juoksukunnon kehittämistä. Tavoitteena saavuttaa juoksukunto, jolla juoksukoulun päätteeksi taittuu 5km:n matka.

Ryhmä 2/ ”Satunnaisesti lenkkeilevät 2” maanantaisin klo 19-20 Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka jo jonkin verran olet lenkkeillytkin tai muutoin tehnyt kestävyysharjoittelua esimerkiksi hiihtäen tai pyöräillen. Kuitenkaan juoksuharjoittelu ei ole ollut välttämättä niin tavoitteellista ja ajatus juosten yli 5km:n matkasta mietityttää. Sopii toki myös sohvaperunaryhmän jälkeen seuraavaksi etapiksi. Ohjelmassa tekniikkaharjoittelua, koordinaatiota, tehoharjoitteita ja muuta mukavaa tekemistä ilman tiukkaa pipoa. Tavoitteena on matkata kohti 10km:n juoksukuntoa.

Juoksukoulujen alaikäraja on 15-vuotta ja ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilöä/ ryhmä. Harjoitukset toteutuvat Haminassa Ruissalon, Tarmolan ja/tai keskustan alueella. Juoksukoulun hinta on 160€ sis. alv 24% ja sen voi maksaa myös Smartumin, ePassin tai Edenredin liikuntaedulla.

Ryhmissä noudatetaan AVI:n, sekä paikallisten viranomaisten turvallisuusohjeistuksia. Harjoitusten osalta pidätetään oikeus siirtää harjoituspäiviä, mikäli viranomaisten ohjeistus aiheuttaa rajoituksia toiminnalle.

Tiedustelut sekä sitovat ilmoittautumiset ryhmiin: sini.huhtala@gmail.com tai Liikuntapalvelut Sini Huhtala Facebook- tai Instagramin viestien kautta. Ilmoittautuessa kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä mihin ryhmään ilmoittaudut.