Juoksukoulu

Hei Kouvolan seudun sohvaperuna!

Oletko joskus ajatellut aloitella juoksuharrastusta? Juoksukoulu nimensä mukaisesti sohvaperunoille starttaa 7.10.21 klo 19 Valkealassa.

Kokoonnutaan kaikkiaan seitsemän kertaa treenien merkeissä torstaisin 7.10-18.11.21 klo 19 Valkealan Urheilukeskuksen ympäristössä. Ohjelmassa erilaisia juoksukuntoa, juoksutekniikkaa sekä juoksun taloudellisuutta kehittäviä harjoitteita. Juoksukoulun ajalle laaditaan harjoitusohjelma, joka tuo rytmiä harjoitteluun ja tukena on myös ryhmän oma Facebook-ryhmä. Tavoitteena on, että marras-joulukuussa taittuisi juoksu-kävelyn yhdistelmänä 5km. Valmentajana toimii Sini Huhtala.

Hinta on 195€ sis. alv 24%. Ryhmän voi maksaa myös ePassilla, sekä Smartumin ja Edenredin maksuvälineillä. Maksun voi tehdä sähköisesti palveluntarjoajien sivuilla (valitse käyttöpaikaksi Liikuntapalvelut Sini Huhtala) tai laskulla. Myös paperiset Smartumin setelit käyvät. Ryhmä toteutuu jos osallistujia on vähintään 8 (max.10).

Kysy lisää ja ilmoittaudu: Sini Huhtala, 040 591 4965, sini.huhtala@gmail.com tai Liikuntapalvelut Sini Huhtalan Facebook- tai Instagram-sivujen kautta. Ilmoittautumiset 3.10 mennessä.

Juoksukoulut Haminassa

Haminan juoksukouluryhmät syksyn osalta ovat startanneet 6.9 ja jatkuvat 8.11 asti.

Keväälle on suunnitteilla Haminaan avoimet ryhmät alkavaksi maaliskuussa 2022.

Mikäli sinulla on oma porukka jo kasassa niin ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.