Juoksukoulu

Kevään juoksukoulut 2023

AIKATAULU TARKENTUU..

Ohjelmassa yhteensä 10 yhteistreeniä, harjoitusohjelma koko jakson ajalle sekä Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa ajatuksia, keskustella sekä kysyä juoksuharjoitteluun liittyviä asioita. Valmentajana toimii Sini Huhtala.

Ryhmä ”Sohvaperunat”, maanantaisin klo 18.15-19.15. Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, jos ajatus kilometrin juoksemisesta tuntuu tiukalta. Aloitetaan siis ihan alkeista ja lähdetään kohottamaan kuntoa hyvässä porukassa. Ohjelmassa tekniikkavinkkejä, koordinaatioharjoitteita sekä nousujohteista juoksukunnon kehittämistä. Tavoitteena saavuttaa juoksukunto, jolla juoksukoulun päätteeksi taittuu noin 5km:n matka.

Juoksukoulujen alaikäraja on 15-vuotta ja ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilöä/ ryhmä. Maksimiosallistujamäärä on 15 hlöä/ryhmä. Harjoitukset toteutuvat pääsääntöisesti Haminassa Ruissalon, Tarmolan ja/tai keskustan alueella. Juoksukoulun hinta on 160€ sis. alv 24% ja sen voi maksaa myös Smartumin, ePassin, Eazybreakin tai Edenredin liikuntaedulla.

Harjoitusten osalta pidätetään oikeus siirtää harjoituspäiviä, mikäli viranomaisten ohjeistus, sää tai muu ennalta arvaamaton tapahtuma aiheuttaa rajoituksia toiminnalle. Osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Tiedustelut sekä sitovat ilmoittautumiset ryhmiin: sini.huhtala@fyssarisini.fi tai Liikuntapalvelut Sini Huhtala Facebook- tai Instagramin viestien kautta. Ilmoittautuessa kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä kumpaan ryhmään ilmoittaudut.