Juoksukoulu

Kevään juoksukoulut 2024

11.3. – 29.4.2024

Ohjelmassa yhteensä 7 yhteistä kokoontumista (11.3., 18.3., 25.3., 8.4., 15.4., 22.4. ja 29.4.) harjoitusohjelma koko jakson ajalle sekä Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa ajatuksia, keskustella sekä kysyä juoksuharjoitteluun liittyviä asioita. Valmentajana toimii Sini Huhtala.

Ryhmä ”Sohvaperunat”, maanantaisin klo 18.00-18.55. Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, jos ajatus kilometrin juoksemisesta tuntuu tiukalta. Aloitetaan siis ihan alkeista ja lähdetään kohottamaan kuntoa hyvässä porukassa. Ohjelmassa tekniikkavinkkejä, koordinaatioharjoitteita sekä nousujohteista juoksukunnon kehittämistä.

Ryhmä ”vähän juoksennelleet” maanantaisin klo 19.00-19.55. Tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle, jos omaat jo hieman juoksu- tai muuta kestävyysliikuntataustaa, mutta kaipaat vinkkejä harjoitteluun ja tekniikkaopastusta.

Juoksukoulujen alaikäraja on 15-vuotta ja ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5 henkilöä/ ryhmä. Maksimiosallistujamäärä on 15 hlöä/ryhmä. Harjoitukset toteutuvat pääsääntöisesti Haminassa Ruissalon, Tarmolan ja/tai keskustan alueella kevään keleistä riippuen. Mahdollisesti yhdellä kerralla varusteilta yhteistyökumppanin tiloissa.

Juoksukoulun hinta on 100€ sis. alv 24% ja sen voi maksaa myös Smartumin, ePassin tai Edenredin liikuntaedulla.

Harjoitusten osalta pidätetään oikeus siirtää harjoituspäiviä, mikäli viranomaisten ohjeistus, sää tai muu ennalta arvaamaton tapahtuma aiheuttaa rajoituksia toiminnalle. Osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Tiedustelut sekä sitovat ilmoittautumiset ryhmiin: sini.huhtala@fyssarisini.fi, whatsappilla 040 591 4965 tai Liikuntapalvelut Sini Huhtala Facebook- tai Instagramin viestien kautta. Ilmoittautuessa kerrothan nimesi, yhteystietosi sekä kumpaan ryhmään ilmoittaudut.