Muut palvelut

Henkilökohtainen valmennus sinulle, joka olet pohtinut liikunnan aloittamista, mutta et ole aivan varma mistä olisi järkevää aloittaa. Jos sinulla on suoritustekniikoissa tai harjoitusten suunnittelussa avun tarvetta tai kaipaat tsemppiä liikkeelle lähtemiseen yleisesti voisi henkilökohtainen valmennus olla hyvä vaihtoehto. Valmennuksessa käytän henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi Syke-valmennustyökalua (syketribe.fi) sekä tarvittaessa etäyhteyttä tietokoneen tai puhelimen välityksellä.

Liikunnanohjaus ryhmille tai tapahtumiin. Suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus on se sitten juoksukoulua, keppijumppaa, kehonhuoltoa tai kahvakuulaa.

Tallilomitus antaa sinulle mahdollisuuden hengähtää tallitöistä hetkeksi. Kokemusta löytyy niin varsoista ja nuorista kilpahevosista siitostammoihin ja -oreihin. Mahdollisuus joko yksittäisen tallivuoron tuuraamiseen, esimerkiksi viikonlopun lomitukseen tai laajempaankin kokonaisuuteen.

Back on Track -tuotteiden jälleenmyynti. Kauttani on saatavilla koko Back on Track– tuotteiden valikoima niin ihmisille, koirille kuin hevosillekin. Pidän koko ajan pientä varastoa ja tilattavissa onkin sitten koko valikoima.